Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 33-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 l vyno acto 300 g juodųjų serbentų 3 v. š. cukraus Gaminimas: Pirmiausia sutrinkite serbentus. Tuomet sutrintas uogas užpilkite vyno actu ir sandariai uždarytame inde palaikykite viską
maždaug savaitę šaldytuve. Po savaitės nukoškite, supilkite į puodą, užvirinkite, supilkite cukrų ir sumažinę ugnį pavirkite dar apie 10 min. Gautą skystį supilkite į jums patogius sandarius indus ir uždarę laikykite šaldytuve. Į kiekvieną indą, jei norite, dar galite įdėti šakelę
čiobrelių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus
vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|