Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
125 g sviesto
300 g miltų
4 v. š. šalto vandens
2 v. š. cukraus
1 a. š. kepmo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
150 g maltų migdolų
2 v. š. bulvių krakmolo
300 g jogurto
1 kiaušinis
150 g cukraus
1 citrinos žievelė (tarkuota)
8 didelės slyvos
cukraus pudros (papuošimui)


Gaminimas:
Dubenyje sumaišiau sviestą, miltus, cukrų, kepmo miltelius, druską, įpyliau vandens ir išminkiau tešlą.
Tešlą Iškočiojau ir ja išklojau svietu pateptą apvalią kepimo skardą. Kraštus apspaudžiau.
Taip paruoštą tešlą įdėjau į šaldymo kamerą 30 minučių.
Į išplaktą kiaušinį supyliau maltus migdolus, jogurtą, cukrų, bulvių krakmolą ir tarkuotą citrinos žievelę. Įdarą išmaišiau ir supyliau ant atšaldytos tešlos.
Nuplautas slyvas perpjoviau pusiau. Išėmiau kauliukus.
Slyvų puseles išdėliojau ant pyrago viršaus.
Paruoštą pyragą kepiau 225 laipsnių orkaitėje 45 minutes.
Truputį pravėsusį apibarsčiau cukraus pudra.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai