Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Panerių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Panevėžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paparčių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Papilėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Paplaujos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 ml jogurto 260 g miltų 200 g cukraus 1,5 šaukštelio kepimo miltelių 3 kiaušiniai 200 ml margarino VILNIUS kepiniams ~ 400 g rabarbarų
Gaminimas: Sumaišykite
miltus su kitais sausais produktais. Margariną ištirpiname ir sumaišome su išplaktais kiaušiniais ir jogurtu. Tada sausus ingredientus sumaišome su skystų ingredientų mišiniu. Sumaišome iki vientisos masės. Supilame į kepimo indą ir išdėliojame supjaustytus rabarbarus. Kepame 180 C laipsnių
temperatūroje apie 40 – 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
|
|
|
|
|