Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 ml jogurtinės grietinės
400 ml moliūgo tyrės
2 želė, persikų skonio
1 v .š. vanilinio cukraus
 


Gaminimas:
1. Persikinę želę (iš karto abi pakuotes) paruoškite kaip nurodyta ant pakelio, bet kuo mažesniame kiekyje vandens (man pakako 120 ml).
2. Tarkuotų moliūgų tyrę ,maišant, pavirkite apie 5 min. ir atvėsinkite.
3. Jogurtinę grietinę išmaišykite su vaniliniu cukrumi. Tiek į baltą, tiek į moliūginę masę supilkite ,vis maišant, po pusę želės.
4. Baltą sluoksnį pilkite į mažą torto formą, įdėkite į šaldytuvą ir palaukite, kol sustings.
5. Moliūginę masę laikykite kambario temperatūroje. Jei ims stingti, įstatykite į dubenį su šiltu vandeniu. Jei norite, kad moliūgų tyrė būtų saldesnė, įdėkite paprasto arba vanilinio cukraus.
6. Geltoną masę užliejus ant sustingusios baltos masės, vėl laikykite šaltai. Kai sustings, papuoškite.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai