Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 natūralūs jogurtai "Dobilas",
150 mililitrų kvietinių miltų,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai cukraus,
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus,
0.5 šaukštelio sodos,
Druskos pagal skonį
3 šaukštai aliejaus

Gaminimas:
Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti jogurtą su kiaušiniais. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirods burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti. Kepti ant labai nedidelės ugnies.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 maži indeliai natūralaus jogurto
0,75 puodelio miltų
2 kiaušiniai
0,5 šaukštelio sodos
2 šaukštai cukraus
druska
0,5 šaukštelio vanilinio cukraus
2-3 šaukštai aliejaus arba tirpstančio sviesto


Gaminimas:
Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti kiaušinius. Sudėti jogurtą, palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirodys burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti. Kepti ant labai nedidelės ugnies.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai