Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g jautienos
2 morkos
3 bulvės
1 dėžutė konservuotų pupelių
raugintų agurkų
2 svogūnai
sultinio
prieskonių
kumpio

Gaminimas:
Mėsą virti sultinyje apie 30 min., po to sudėti bulves, morkas, pakepintus svogūnus su kumpiu ir agurkėliais bei pupelėmis ir viską pavirti. Sudėti prieskonius ir dar pavirti 15 min. Išvirus pagardinti grietine. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g jautienos
2 raudonieji svogūnai
2 konservuoti agurkai
100 ml pomidorų padažo
200 ml grietinės
100 g šoninės
Druska
Pipirai
Lauro lapai (keli vienetai)
Aliejus kepimui


Gaminimas:
Visus produktus supjaustome šiaudeliais. Vienoje keptuvėje apkepinamos daržovės su šonine, o kitoje prieskoniuotos jautienos juostelės. Kai jautiena apkepa, berti į tą pačią keptuvę daržoves su šonine, sumaišyti, pilti grietinėlę ir pomidorų padažą bei smulkintus lauro lapus. Viską troškinti, kol mėsa taps minkšta. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai