Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Daukanto g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
S. Nėries g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Sasnavos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Sasnavos skg., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Saulės g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kaulų 200 g jaučių šonkauliukų 1 šaukštelis pipirų grūdelių 1 lauro lapelis ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių) 1 morka 1
petražolės šaknis 100 g saliero 1 saldžioji paprika druskos Makaronai: 1 kiaušinis 1/8 l pieno 70 g miltų truputis sviesto
Gaminimas: Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 1 1/2 l šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies,
nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1 1/2 valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia nugraibyti putas. Morką, petražolės šaknį ir saliero gumbą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Papriką perpjauti, išskobti sėklas,
nuplauti ir supjaustyti šiaudeliais ar kubeliais. Sultinį perkošti į kitą puodą. Mėsą atskirti nuo kaulų ir supjaustyti kubeliais, kartu su daržovėmis suberti į sultinį. Paskaninti druska ir virti, kol mėsa visai suminkštės. Iš kiaušinio, pieno ir miltų užminkyti tešlą. Iškepti plonus
blynus, supjaustyti juostelėmis ir suberti į sultinį.
|
|
|
|
|