Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g jautienos
6 puodeliai vandens
2 puodeliai saliero, supjaustyto
2 puodeliai šviežių grybų, supjaustytų
1 puodelis morkų, supjaustytų
1 puodelis svogūno, supjaustyto
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovinto rozmarino
0,5 šaukštelio pipirų
1 skiltelė česnako, susmulkinto
170 g pomidorų padažo
1 puodelis miežinių kruopų, greit išverdančių

Gaminimas:
Supjaustykite mėsą 1 cm kubeliais. Į puodą sudėkite mėsą, vandenį, salierą, grybus, morkas, svogūnus, druską, rozmariną, pipirus ir česnaką. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite 1-1,25 val. arba kol mėsa bus minkšta. Jei reikia, nugraibykite putas nuo paviršiaus.
Sudėkite pomidorų padažą (pastą) ir miežines kruopas. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite apie 10 minučių arba kol miežiai išvirs.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai