Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g šviesiai žalių porų
400 g maltos jautienos
60 g džiūvėsėlių
2 kiaušiniai
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis pipirų
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
40 g sviesto

Gaminimas:
Porus nuvalyti, supjaustyti dideliais gabalais, nuplauti, sudėti į 150ml vandens ir virti 15 min. Išgriebti ir nuvarvinti, kai nustos garavę - sumalti. Porų nuoviro neišpilti.
Mėsą, porus, džiūvėsėlius, kiaušinius, druską ir pipirus suminkyti iki vientisos masės ir formuoti 3 cm skersmens maltinukus.
Maltinukus apkepinti karštame aliejuje ir sudėti į puodą.
Į keptuvę su aliejumi supilti porų nuovirą, citrinų sultis, sudėti sviestą ir šiek tiek pavirti. Pagardinti padažą ir juos užpilti maltinukus.
Maltinukus troškinti uždengtame puode 15 min. ant silpnos ugnies retkarčiais pamaišant.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai