Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
400 g jautienos
1 stiklinė ryžių
250 g kopūsto
3 pomidorai
1 svogūnas
3 česnako skiltelės
100 g sviesto
2 v. š. miltų
3 v. š. pomidorų tyrės
250 ml vandens
1 sauja petražolių
druska
malti juodieji pipirai
1 v. š. aliejaus
Gaminimas:
 
Pirmiausia išsiverdame ryžius. Supilame ryžius į vandenį, įpilame aliejaus ir verdame, kol ryžiai taps minkšti.
Tuomet keptuvėje ištirpiname pusę nurodyto sviesto kiekio, sudedame susmulkintą svogūną ir kepiname, kol jis suminkštės.
Pakepinus svogūną sudedame į keptuvę kubeliais supjaustytą jautieną, virtus ryžius, maišydami kepame maždaug 4 minutes ir tuomet sudedame viską į kepimo indą.
Kopūstą nuvalome, smulkiai supjaustome ir sudedame į kepimo indą ant mėsos bei ryžių.
Ištirpiname keptuvėje likusį sviestą, suberiame miltus ir, maišant, pakepiname kol gausis vientisa masė.
Nukeliame keptuvę nuo ugnies, sudedame susmulkintas česnako skilteles, nuluptus bei supjaustytus pomidorus, susmulkintas petražoles, pomidorų tyrę, įpiltame vandens, įberiame maltų pipirų, pasūdome, sumaišome ir tuomet dedame keptuvę vėl ant ugnies ir maišydami kaitiname apie 5-6 min.
Tuomet viską dedame ant kopūstų sluoksnio, tolygiai išlyginame paviršių, kepimo indą uždengiame dangčiu arba maistine kepimo folija ir  kepame įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai