Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramioji g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Rozalimo g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Saulėtekio g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Sodžiaus g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Šeduvos g., Smilgių mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Abrikosai, 1 gabalas Majonezas, 3 litrai
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jautienos krūtininės 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 2 šaukštai aliejaus 1/4 l raudonojo vyno 2 šaukšteliai kepsnių padažo miltelių 125 g
konservuotų pievagrybių 10 mažų svogūnėlių Gaminimas: Mėsos riekeles įtrinti druskos bei pipirų mišiniu ir apkepti iš abiejų pusių įkaitintame keptuve su aliejumi. Pamažu keptuvo sienele (kad įšiltų) supilti raudonąjį vyną, suberti kepnsių padažo miltelius ir supilti pievagrybių sunką. Mėsą
troškinti uždengtame keptuve, retkarčiais apversti. Likus 30 minučių iki troškinimo pabaigos, į keptuvą su mėsa suberti svogūnėlius, o po 25 minučių - suversti pievagrybius. Mėsą išimti iš keptuvo ir perdėti į pusdubenį. Kaulų čiulpus iškrapštyti sumaišyti su padažu. Padažą pasūdyti ir juo užpilti
mėsą.
|
|
|
|
|