Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Ingredientai:

Abrikosai, 1 gabalas
Majonezas, 3 litrai



Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 1 kg jautienos krūtininės 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 2 šaukštai aliejaus 1/4 l raudonojo vyno 2 šaukšteliai kepsnių padažo miltelių 125 g konservuotų pievagrybių 10 mažų svogūnėlių Gaminimas: Mėsos riekeles įtrinti druskos bei pipirų mišiniu ir apkepti iš abiejų pusių įkaitintame keptuve su aliejumi. Pamažu keptuvo sienele (kad įšiltų) supilti raudonąjį vyną, suberti kepnsių padažo miltelius ir supilti pievagrybių sunką. Mėsą troškinti uždengtame keptuve, retkarčiais apversti. Likus 30 minučių iki troškinimo pabaigos, į keptuvą su mėsa suberti svogūnėlius, o po 25 minučių - suversti pievagrybius. Mėsą išimti iš keptuvo ir perdėti į pusdubenį. Kaulų čiulpus iškrapštyti sumaišyti su padažu. Padažą pasūdyti ir juo užpilti mėsą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai