Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
Tešlai:
120 g sviesto
1 kiaušinis
240 g miltų
1 žiupsnelis druskos
0,5 a. š. kepimo miltelių
 
Įdarui:
 
4 morkos
80 g saliero
80 g brokolių
100 g cukinijos
80 g žirnelių
100 g šparaginių pupelių
150 ml grietinėlės
4 kiaušiniai
300 g fermentinio sūrio
1 sauja petražolių
0,5 saujos krapų
0,5 saujos bazilikų
1 a. š. druskos
malti juodieji pipirai
Gaminimas:
Pirmiausia pasiruoškite tešlą. Iš sviesto, 1 kiaušinio, miltų, žiupsnelio druskos ir kepimo miltelių užminkykite trapią tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę arba įdėkite į maišelį ir maždaug 1 valandą palaikykite šaldytuve.
Supjaustytus salierus, šparagines pupeles ir morkas pavirkite kelias minutes šiek tiek pasūdytame vandenyje, kol jie suminkštės. Išvirus nusunkite ir palikite, kad šiek tiek pravėstų.
Supjaustykite cukinijas ir brokolius.
Iškočiokite atšaldytą tešlą, išklokite ja kepimo formą ir akepkite apie 15 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ant pakeptos tešlos sudėkite susmulkintas daržoves.
Išplakite kiaušinius su grietinėle, druska, pipirais ir smulkintais žalumynais, sudėkite 100 g tarkuoto sūrį, išmaišykite ir viską supilkite ant daržovių.
Užbarstykite pyragą likusiais 200 g tarkuoto sūrio ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai