Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
45 minutės /4 asmenims /paprasta
150 g geltono sūrio, tarkuoto
15 vamzdelinių makaronų (Canelloni)
500 g mėsos faršo
1 pakelio „Knorr FIX makaronai Arrabiata“
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. pomidorų pastos
Žiupsnelio raudonėlio, džiovinto
1 svogūno
2 skiltelių česnako
 


Gaminimas:
 1. Česnaką sukapokite, svogūną supjaustykite kubeliais ir kepkite juos didelėje keptuvėje aliejuje. Pridėkite faršo. Kepkite, kol visiškai išgaruos mėsos sultys. Pridėkite pomidorų pastos. Pagal skonį pridėkite druskos, pipirų ir šiek tiek džiovintų raudonėlių.
 2. Vamzdelius prikimškite paruošta mėsa. Sudėkite juos į karščiui atsparų indą.
3. Keptuvėje sumaišykite „Knorr FIX makaronai Arrabiata“ su 250 ml šalto vandens, užvirinkite ir virkite keletą minučių. Vamzdelius apipilkite pagamintu  padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir sandariai uždenkite indą  folija.
 4. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Likus dešimčiai minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją, kad sūris paruduotų.
Patarimas: prieš apibarstydami sūriu, ant vamzdelių galite uždėti šiek tiek grietinės.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai