Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g veršienos filė druskos pipirų 4-6 rūkytų lašinių juostelės 4-6 švieži šalavijo lapai aliejaus
Gaminimas: Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6
porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu. Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4
minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!
|
|
|
|
|