Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pilaitės Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Piliakalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Piliavos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilies g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai ghi arba sviesto ghi arba aliejus kepimui fritiūre 175 ml vandens 300 g išsijotų rupių kvietinių miltų arba baltų miltų 2
šaukštai kmynų arba sezamo sėklų 0,5 šaukštelio rupios druskos
Gaminimas: Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kmynus, druską ir kepimo miltelius. Įtrinkite į miltus ghi arba sviestą, įpilkite tiek vandens, kad tešla būtų gana kieta. Kruopščiai minkykite mažiausiai 5 minutes, kol
tešla pasidarys vienalytė ir elastinga. Palikite ją kelioms minutėms pastovėti. 2/3 karhajos arba gilios keptuvės pripildykite ghi arba aliejaus ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kol ghi įkais, iškočiokite tešlą į didelį 1 cm storio plokštainį. Aštriu peiliu tešlą supjaustykite į 5 cm ilgio
rombus arba stačiakampius. Pusę jų atsargiai sudėkite į karštą ghi. Nustatykite tokią liepsną, kad abi krekerių pusės švelniai paruduotų per 4-5 minutes. Išgriebkite juos kiaurasamčiu ir sudėkite į sietelį, kad nuvarvėtų. Po to iškepkite ir likusią dalį. Ruošiama ir kepama: 30 min.
|
|
|
|
|