Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Orchidėja, Gėlių Centras, Jovitos Plekavičienės Įmonė,
Orchidė, Gėlių Salonas,
Orchenas,
Orca Marine, UAB,
Orbona, J. Čereškaitės Firma,
Ryto g., Gudžių k., Varėnos r. sav.,
Sodo g., Gudžių k., Varėnos r. sav.,
Trumpoji g., Gudžių k., Varėnos r. sav.,
Dugnų g., Ilgininkų k., Varėnos r. sav.,
Ežero g., Ilgininkų k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aviena, 400 gramų Svogūnai, 1 vienetas Žalumynai (įvairūs), truputį Aliejus, 1 šaukštas Vanduo, 1 litras Lauras, lapelis, 1 vienetas Imbieras, geltonasis, maltas, 1
šaukštelis Grietinė, 2 šaukštai
Gaminimas: Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro
lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
|
|
|
|
|