Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 ml 35% riebumo grietinėlės
200 ml švelnaus sirupo
200 ml cukraus
2 valg.š. sviesto
1 valg.š. Santa Maria imbiero, malto
50 g migdolų drožlių
Papuošimui:
Druskos dribsnių


Gaminimas:
Suplakite grietinėlę su cukrumi ir sirupu. Šią masę kaitinkite puode 15–25 minutes, nuolat maišydami.
Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tinkama, nukelkite puodą nuo viryklės.
Į ją sudėkite sviestą, prieskonius, migdolus ir sudėkite į nedideles popierines formeles.
Atvėsinkite šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.
Gaunasi ~ 75 vnt.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai