Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 paprikos,
300 g kiaulienos faršo,
100 g ryžių,
druska, pipirai, bazilikas.

Gaminimas:
Ryžius išvirti ir sumaišyti su faršu, sudėti prieskonius. Paprikų viršų nupjauti, išimti sėklas ir pridėti sumaišytą faršą su ryžiais į vidų. Kepti orkaitėje. Baigiant kepti galima ant jų viršaus uždėti tarkuoto fermentinio sūrio ir majonezo.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 saldžiosios paprikos
1 stiklinė virtų ryžių
1 vidutinė morka
2 pomidorai
500 g šaldytų daržovių mišinio (šparaginių pupelių, žaliųjų žirnelių, brokolių, žiedinių kopūstų),
sviestas
200 g fetos sūrio
konservuotos alyvuogės
prieskoniai
druska
krapai
petražolės


Gaminimas:
Nupjauti viršutinę paprikų dalį su koteliu ir išimti sėklas. Morką ir pomidorus sutarkuoti stambiai, šaldytas daržovės atšildyti, supjaustyti ir sumaišyti su virtais ryžiais, įdėti druskos, smulkintų krapų ir petražolių, prieskonių.
Daržovių ir ryžių mišinį sudėti į paprikas, ant viršaus uždėti šaukštą sviesto ir sudėti į aliejumi išteptą formą. Apie pusvalandį kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Po pusvalandžio užtrupinti feta sūrio ir dar kelias minutes pakepti. Papuošti alyvuogėmis be kauliukų. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3-4 raudonos paprikos
500 g faršo
1 svogūnas
1 pakelis virtų ryžių
Prieskoniai mėsai - pagal skonį
200 g fermentinio sūrio
2 šaukštai majonezo
Bulvės - pagal norą


Gaminimas:
Faršą sumaišyti su ryžiais, prieskoniais, svogūnu ir prikimšti į perpjautas ir išskobtas paprikas. Sudėti į skardą. Nuluptas bulves išvolioti majoneze, apibarstyti prieskoniais ir sudėti šalia paprikų.
Kepti, 170 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, apie 40 minučių. Baigiant kepti apibarstykite sūriu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 paprikos
300 g jautienos faršas
200 g brokolių
150 g svogūnų
100 g fermentinio sūrio
Druskos ir pipirų - pagal skonį


Gaminimas:
Paprikas perpjaukite per pusę ir išvalykite.
Brokolius smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su faršu, susmulkintu svogūnu ir prieskoniais. Į paprikų puseles pridėkite mėsos įdaro ir apibarstykite smulkiai sutarkuotu sūriu.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 40-45 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 paprikų, įvairių spalvų
650 g vištienos krūtinėlės
70 g ryžių, sausų
50 g kietojo sūrio 
0,5 l  jogurto 
Prieskonių (baziliko, raudonėlio, kario ar kt.)
Augalinio aliejaus
Juodųjų pipirų
Druskos


Gaminimas:
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje. Keptuvėje įkaitinkite aliejų sudėkite vištos gabaliukus, berkite druskos, prieskonių. Tada sumaišykite vištieną, ryžius, jogurtą ir tarkuotą sūrį. Įdarykite mase paprikas ir pašaukite į 220  °C temperatūros orkaitę 30 - 40 minučių.
Skanaus.
 
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 paprikų,
250 g ryžių, virtų
250 g kiaulienos faršo (bet galima imti pagal skonį ir kitą)
Druskos
Pipirų
 
Užpilui:
250 ml pomidorų padažo
1 šaukštelio kario
1 aitrusiojo pipiro
100 ml vandens
Kalendrų sėklų
 


Gaminimas:
Paprikas nuplauti. Nupjauti viršų,  pasūdyti. Sumaišyti ryžius bei faršą. Gardinti druska bei pipirais. Sudėti į puodą.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų (norint aštriau galima dėti su sėklomis). Pridėti kalendros sėklų. Viską kruopščiai išmaišyti. Pilti ant paprikos viršūnių.
Troškinti, uždengus dangtį, apie 40 - 50 minučių. Retkarčiais paprikas  palaistyti iš viršaus užpilu.
Skanaus.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai