Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 raudonos paprikos,
14 didelių pievagrybių,
1 didelis svogūnas,
1 puodelis ryžių,
truputis krapų,
truputis petražolių,
3 skiltelės česnako,
180 g sūrio,
druska,
juodieji pipirai,
augalinis aliejus (patepimui).


Gaminimas:
Išvirkite ryžius, nulupkite ir supjaustykite grybų kotelius (galvutes palikite), smulkiai supjaustykite svogūną. Svogūną pakepinkite aliejuje, tuomet sudėkite grybus ir kepinkite, kol suminkštės.
Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kotelius bei sėklalizdžius. Sutarkuokite sūrį.
Dubenyje sumaišykite ryžius, grybus su svogūnais, smulkintus česnakus, krapus, petražoles ir 2/3 tarkuoto sūrio. Pabarstykite druska ir pipirais. Galite įdėti truputį grietinės.
Skardą patepkite aliejumi, į paprikas ir grybų galvutes pridėkite įdaro ir pabarstykite likusiu sūriu. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje, 35 min. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai