Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g virtos vištienos filė
10 didelių prinokusių kriaušių
Druskos, baltų pipirų
1-2 šaukštai sumaltų žemės riešutų
0,5 citrinos


Gaminimas:
Kriaušių uodegėlės nupjauti.
Įšpjauti sėklas.
Užvirinti vandenį. Supilti 0,5 citrinos sultis ir sudėti kriaušes. Virti apie 15-20 minučių.
Išgriebti ir nusausinti.
Virti kartu ir kriaušių „uodegėles“.
Į kriaušes pridėti vištienos gabaliukų,sumaišytų su prieskoniais.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 12-15 minučių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai