Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
25 didelių džiovintų datulių
60 g kieto fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako (daugiau/mažiau pagal skonį)
30 g skrudintų ir smulkintų riešutų (graikiški riešutai, pekano riešutai, migdolai)
1 didelis šaukštas majonezo


Gaminimas:
Fermentinį sūrį sutarkavau. Česnaką labai smulkiai supjausčiau.
Sūrį sumaišiau su česnaku, riešutais ir majonezu.
Įpjoviau datules ir į kiekvieną įdėjau šiek tiek pasigaminto sūrio įdaro.
Puikus užkandis prie taurės vyno.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 datulių
100 g pelėsinio sūrio, mėlynojo
1 v. š.  fetos sūrio
1 skiltelės česnako
1 apelsino
50 ml romo
Kelios rozmarino šakelės


Gaminimas:
Apelsiną nuplauname, nutarkuojame jo žievelę, o iš vaisiaus išspaudžiame sultis. Apelsino sultis ir žieveles sumaišome su romu . Datules labai gerai nuplauname ir valandai pamerkiame į apelsinų sulčių ir romo mišinį .
Feta sūrį sumaišome su trintomis česnako skiltele .Sūrį supjaustome. Nusausiname datules ir į jų  vidų dedame  šiek tiek fetos sūrio , o ant viršaus dedame fermentinio sūrio .
 
Patiekti šaltą su rozmarino šakelėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai