Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Raišių k., Rokiškio r. sav.,
Tarybų g., Raišių k., Rokiškio r. sav.,
Vandenvietės g., Raišių k., Rokiškio r. sav.,
Ežero g., Salų mstl., Rokiškio r. sav.,
Kaštonų g., Salų mstl., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 baklažanai 2 pomidorai 2 svogūnai 1 prancūziška bandelė 3 skiltelės česnako Juodieji pipirai 60 gr sviesto 300 gr fermentinio
sūrio Petražolės Druska
Gaminimas: Bkalažanus perpjaukite išilgai, išpjaukite minkštimą. Baklažano vidų pasūdykite, pabarstykite pipirais, ištepkite sviestu. Supjaustykite smulkiai svogūnus ir pakepinkite keptuvėje. Pakepintą svogūną sumaišykite su susmulkintu baklažano
minkštimu, susmulkintais pomidorais česnakais ir piene mirkyta bandele. Gautą masę paskaninkite petražolėmis ir pipirais. Paruoštas įdaras sudedamas į baklažanus, apibarstoma sūriu. Kepkite orkaitėje apie 30 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 baklažanai 2 svogūnai 4 pomidorai 0,5 stiklinės grūstų graikiškų riešutų 1 bandelė petražolių lapelių maltų juodų pipirų česnakų, grūstų sviesto tarkuoto
sūrio
Gaminimas: Paruošti baklažanai perpjaunami išilgai ir iš kiekvienos puselės išpjaunama dalis minkštimo. Pasūdoma, pabarstoma pipirais ir gausiai patepama sviestu iš vidaus. Svogūnas smulkiai supjaustomas, apkepinamas ir sumaišomas su smulkiai supjaustytų baklažanų minkštimu,
sutarkuotais pomidorais, riešutais ir česnakais, piene mirkyta bandele, pjaustytais petražolių lapeliais ir pipirais. Paruoštas įdaras sukemšamas į baklažanus, apibarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama orkaitėje 25 minutes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 dideli baklažanai 200 g kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g grybų Druskos ir pipirų - pagal skonį 100-150 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Baklažanus perpjaukite per pusę
ir puseles išskaptuokite. Pakepinkite susmulkintus svogūnus 2-3 minutes. Sudėkite faršą ir pakepinkite dar 10 minučių. Po to - grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Pridėkite kepinto įdaro į baklažanų puseles. Kepkite 30 minučių 220° C temperatūroje. Po to pabarstykite sūriu ir kepkite
dar 10 minučių.
|
|
|
|
|