Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kg. lydekos
1 žalio vištos kiaušinio
10 virtų putpelės kiaušinių
2 šaukštų krakmolo
2 šaukštų miltų
1 šaukšto aliejaus
1 virtos vidutinės morkos
1 svogūno
2 batono riekelių
1 šaukšto druskos
po trupučiuką prieskonių: maltų lapelių, Kotanyi ketverių pipirų
bazilikų, čiobrelių, ciberžolės


Gaminimas:
Nuskustai lydekai nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, miltus, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar aliejuje su svogūnu pakepintą morką, majonezą. Įberiu druskos, prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet lydekos "kūną" susiuvu ir kepu orkaitėje apie 45 min. Papuošiu. Linkiu pabandyti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 lydeka ar ešerys (svėrė apie 700 g)
100 g baltos duonos
200 ml pieno
1 kiaušinis
150 g svogūno
1 stiklinė virtų ryžių (neprivaloma)
1 pundelis krapų
2 šaukštai majonezo
Druskos ir pipirų (pagal skonį)


Gaminimas:
Žuvį nuskutame, išdarinėjame, galvą nupjauname. Atsargiai nulupame odą, kad nesuplyštų.
Išimame didžiausius kaulus ir sumalame.
Žuvies faršą sumaišome su piene mirkyta duona, prieskoniais, ryžiais ir sutarkuotais svogūnais.
Po to įmaišome smulkintus krapus ir kiaušinį.
Šio žuvies įdaro pridedame į žuvies odą.
Pridedame galvą, aptepame majonezu ir susukame į foliją.
Kepame 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje.
Pjaustome atvėsusią.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai