Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
H. Manto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Henriko Radausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kopūsto 40 g džiovintų grybų 2 virti kiaušiniai 100 g fermentinio sūrio 60 g kumpio 12 džiovintų slyvų 2 kiaušinio tryniai 2 v. š. krienų Druska, truputį Juodieji
pipirai, truputį Citrinų sultys, truputį
Gaminimas: Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto
lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
|
|
|
|
|