Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 nedidelė cukinija
1 svogūnas
1 pomidoras
150 g virtų voveraičių
30 g fermentinio sūrio
50 g sviesto


Gaminimas:
Nuplautą cukiniją perpjaukite pusiau išilgai ir šaukštu išimkite sėklalizdį. Svogūną susmulkinkite. Pomidorą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Svogūną ir pomidorą pakepkite svieste, suberkite voveraites ir kepkite 5 min. Šį įdarą sudėkite į cukinijos puseles, užbarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 180C orkaitėje, kol sūris išsilydys ir truputį parus. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg jaunų cukinijų
500 g grybų
2 svogūnai
0,5 citrinos sulčių
Druska, pipirai pagal skonį
Augalinio aliejaus kepimo skardai patepti
2-3 šaukštai grietinės
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įvairūs žalumynai pagal skonį


Gaminimas:
Susmulkinau svogūnus ir pakepinau kartu su grybais aliejuje pora minučių.
Perpjoviau cukinijas išilgai per pusę. Išskaptavau sėklas.
Išskaptuotą cukinijos minkštimą susmulkinau ir įmaišiau į keptuvę ir kartu su grybais ir svogūnais pakepinau dar 5 min.
Į išskaptuotas cukinijas sudėjau grybų įdarą, aptepiau grietine, užbėriau susmulkintus žalumynų, įspaudžiau citrinos sulčių ir viršų užbarsčiau sūriu.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 didelė cukinija
1 morka
1 svogūnas
2 pomidorai
300 g faršo
200 g fermentinio sūrio
2 v. š. majonezo
2 v. š. pomidorų padažo
1 paprika
druska
malti juodieji pipirai
2 skiltelės česnako
1 stiklinė virtų ryžių


Gaminimas:
Cukiniją perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite, įtrinkite česnaku ir druska. Palikite pastovėti.
Susmulkintą svogūną, papriką bei stambiai sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus ir sumaišykite su faršu, pagardinkite trupučiu druskos, pipirais. Ryžius taip pat įmaišykite.
Cukinijos puseles įdarykite paruošta mase.
Sudėkite ant viršaus pomidorų griežinėlius ir sudėję į aliejumi išteptą skardą pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę valandai.
Likus 15 min. iki kepimo pabaigos išimkite iš orkaitės skardą pašlakstykite pomidorų padažo ir majonezo plakiniu ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Vėl dėkite į orkaitę.
Sūriui išsilydžius ir šiek tiek apskrudus galite ragauti.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 mažos cukinijos
3 v. š. sviesto
100 gr pjaustytų grybų
2 v. š. miltų
1 žiupsnelis raudonėlių
200 gr fermentinio sūrio
1 žiupsnelis prieskonių


Gaminimas:
Cukinija pepjauti per pusę, išimti sėklytes. Keptuvėje ištirpinti sviestą, pakepinti grybus. Sudėti miltus ir prieskonius. Mišinį sudėti į cukinijas, apibarstyti tarkuotu sūriu. Kepti orkaitėje kol isilydis sūris.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 cukinijos, jaunos
800 g vištienos
2 morkų
2 svogūnų
Druskos
Pipirų
 


Gaminimas:
Vištienos mėsa išvirti ir smulkiai sukapoti (galima net stambiai sumalti). Cukinijas perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pabarstyti druska, pipirais Cukinijų minkštimą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti. Visus daržovės pakepinti aliejuje. Daržovės sumaišyti su mėsa. Įdaryti kiekvieną cukinijos puselę. Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkatėje apie 40 minučių.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai