Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žilvičio g., Jūrės k., Kazlų Rūdos sav.,
Dainavos g., Plutiškių k., Kazlų Rūdos sav.,
Ežero g., Plutiškių k., Kazlų Rūdos sav.,
Klevų g., Plutiškių k., Kazlų Rūdos sav.,
Liepų g., Plutiškių k., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 30 g porų 4 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 šaukštai miltų 6 stiklinės paukštienos sultinio pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų ptpirų 3 kiaušinių
baltymai stiklinė grietinėlės ryšulėlis šviežių žolelių
Gaminimas: Porą susmulkinkite ir pekepinkite giliame puode įkaitintuose riebaluose. Sudėkite pjaustytus grybus ir maišydami kepinkite 5-8 minutes. Maišydami suberkite miltus, supilkite sultinį, sumažinkite ugnį ir
virkite apie 40 minučių. Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Kiaušinių baltymus išplakite, sumaišykite su grietinėle ir maišydami lėtai supilkite į sriubą. Maišydami kaitinkite iki 70°C temperatūros. Tiekite apibarstytą baltos duonos
skrebučiais žolelėmis.
|
|
|
|
|