Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Drujos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dubelės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dubičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dubingių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Duburio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g konservuotų šampinjonų 1 šaukštas sviesto 2 didelės morkos 2 l vandens arba sultinio 4 - 5 virtos bulvės 150 g rūkytos kaimiškos dešrelės arba
kumpio
Gaminimas: Morkas sutarkuojam per bulvinę tarką ir sudedame į sultinį, užvirimane ir verdame 10 min. Grybus permalame per per mėsmalę ir pakepiname ant sviesto. Bulves, dešrelę, supjaustom gabaliukais. Į puodą dedame grybus, bulves, dešrelės gabaliukus. Paverdame apie 5 min, jei
reikia pagardine mdruska, įdedam grietinės. Skanaus.
|
|
|
|
|