Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 pievagrybių
3 šaukštai pomidorų padažo
Prieskonių
Truputį sviesto

Gaminimas:
Pievagrybius supjaustyti riekelėmis ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti prieskonius: čiobrelius, rozmarino, pipirų ,druskytės. Įdėti pomidorų padažo ir truputį patroškinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g grybų
1 vidutinis svogūnas
1 šaukštas miltų
1 šaukštas grietinės
druska
pipirai
žalumynai


Gaminimas:
Svogūną supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite grybus (jei dideli supjaustykite) ir kepkite, kol gražiai susimaišys. Suberkite miltus, kepkite iki auksinės spalvos, supilkite pusę stiklinės vandens, įberkite pipirų, druskos, žalumynų ir troškinkite kelias minutes, ant silpnos ugnies.
Tada sudėkite grietinę, užvirinkite, išjunkite ir palikite 10 min. pastovėti.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai