Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 1-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 2-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 3-ioji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 4-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai, marinuoti ar sūdyti, 400 gramų Kvietiniai miltai, 2 šaukštai Sviestas, 1 šaukštas Svogūnai, laiškai, 1 sauja Pienas, truputį Druska, truputį Juodieji pipirai,
truputį
Gaminimas: Grybus per naktį numirkykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite grybus, pakepkite 10 min, suberkite miltus ir maišydami pilkite pieną kol gausis norimo tirštumo padažas, suberkite smulkintus svogūnų laiškus, pagal skonį suberkite druską, pipirus. Viską gerai
išmaišykite. Patiekti su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|