Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
15 vidutinio didumo šviežių grybų
1 šaukštas rūgščios grietinės
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštas majonezo
1/4 puoduko smulkiai supjaustyto raudono svogūno (puodukas - 250 ml)
smulkiai supjaustytų krapų
druskos
pipirų
aliejaus
citrinos griežinėlis
1/2 šaukštelio citrinos sulčių

Gaminimas:
Grybus nuplauti, nusausinti, nudžiovinti, nupjauti kotelius.
Kotelius smulkiai sukapoti ir keptuvėje įkaitintame aliejuje labai trumpai pakepinti.
Inde užvirinti vandenį, įdėti citrinos griežinėlį ir sudėti grybų galvutes. Virti 1 minutę. Nukošti ir greitai perpilti labai šaltu vandeniu.
Galvutes išdėlioti ant servetėlės, kad nuvarvėtų vanduo.
Tuo tarpu dubenėlyje sumaišyti grietinę, majonezą, garstyčias, citrinos sultis, druską, pipirus (pagal skonį), sudėti svogūnus, krapus ir paruoštus grybų kotelius.
Viską gerai išmaišyti ir šaukšteliu j grybų galvutes pridėti paruošto mišinio.
Papuošti labai plona citrinos žievelės juostele.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai