Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tauro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Taurupės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Teatro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
A. Kitkaus g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
A. Mickevičiaus g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 gabalėlių avienos (maždaug po 50 g) 2 šaukštai rozmarinų 1,5 šaukštelio maltų pipirų citrina 65 g alyvuogių aliejaus ryšelis šviežių
rozmarinų druskos
Gaminimas: Nupjaustome avienos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame į nedidelį nemetalinį indą, patepame aliejumi. Apibarstome puse kiekio supjaustytų rozmarinų ir maltų pipirų, pasūdome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Mėsą apverčiame, vėl patepame
aliejumi, apibarstome likusiais rozmarinais, pipirais ir paliekame dar 20 minučių. Prie medinio šaukšto pririšame šviežių rozmarinų ryšelį. Mėsą sudedame ant grotelių ir vartydami kepame iš abiejų pusių po 2 - 3 minutes, vis padaužydami per mėsą šaukštu su rozmarinais, kad ji įgautų
prieskonį. Prieš baigdami kepti mėsą, nurišame nuo šaukšto rozmarinų ryšelį ir įmetame į ugnį. Rozmarinų dūmai suteikia mėsai specifinio skonio. Tiekdami papuošiame pakepintais citrinos griežinėliais. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|