Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
150 g margarino VILNIUS kepiniams
150 g cukraus
4 kiaušiniai
200 g žemės riešutų
50 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
50 g margarino VILNIUS kepiniams
80 riešutų
750 g grietinės
3 pakuočių grietinės standiklio (želatinos)
Cukrus pagal skonį


Gaminimas:
Tešlai skirtus ingredientus sumaišome ir gautą tešlą kepame 150 C laipsnių temperatūroje apie 30 – 35 minutes.
600 g grietinės sumaišome su cukrumi ir grietinės standikliu. Jei naudojate želatiną, ją ištirpinkite, atvėsinkite ir tada supilkite. Masė šiek tiek paliekame sustengti, bet ne per daug. Aptepame iškeptą biskvitą, galima apibarstyti riešutais.
Puoškite pagal save, bet galite pasinaudoti mano idėja. Iš riešutų ir tirpinto margarino gauname masę, kurią paliekame sustengti, o vėliau darome rutuliukus. Ir likusios grietinės pasidarome kremą ir švirkšto pagalba darome gėlytes.
Paliekame tortą sutingti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai