Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolo Sodų 7-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 8-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 9-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Klevo Sodų 1-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Klevo Sodų 10-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos ketvirčių 3 v.š. grūdėtųjų garstyčių 400 ml neriebios grietinės 3 skiltelių česnako 1 žiupsnis druskos 1 v.š. baltųjų pipirų
Gaminimas: Pasiruošiau
marinatą: grietinę, grūdėtąsias garstyčias, grūstus baltuosius pipirus sumaišiau su druska ir smulkiai kapotais česnakais. Viską gerai išmaišiau ir gautu marinatu apliejau nuplautą ir nusausintą vištieną. Pamaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų. Palikau šaldytuve 12 val.
marinuotis. Kepėm ant beržinių žarijų apie 30 min. Grietinė mėsai suteikia sultingo minkštumo. Česnakai ir garstyčios - pikantiško skonio. SKANAUS !
|
|
|
|
|