Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg vištienos ketvirčių
3 v.š. grūdėtųjų garstyčių
400 ml neriebios grietinės
3 skiltelių česnako
1 žiupsnis druskos
1 v.š. baltųjų pipirų


Gaminimas:
Pasiruošiau marinatą:
grietinę, grūdėtąsias garstyčias, grūstus baltuosius pipirus sumaišiau su druska ir smulkiai kapotais česnakais. Viską gerai išmaišiau ir gautu marinatu apliejau nuplautą ir nusausintą vištieną.
Pamaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų. Palikau šaldytuve 12 val. marinuotis.
Kepėm ant beržinių žarijų apie 30 min. Grietinė mėsai suteikia sultingo minkštumo. Česnakai ir garstyčios - pikantiško skonio.
SKANAUS !
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai