Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai
0,5 stiklinės majonezo
0,5 stiklinės grietinės
miltai, kad tešla būtų kaip blynams
500 g maltos mėsos
1 svogūnas
1 morka
česnakas

Gaminimas:
Sumaišyti tešlą iš kiaušinių, majonezo, grietinės ir miltų. Nesūdyti!
Maltą mėsą apkepti su susmulkintais svogūnu, morka ir (pagal pageidavimą) pievagrybiais.
Įdedam smulkinto česnako, pasūdom, įberiam pipirų bei mėgiamų prieskonių.
Pusę tešlos (galima net mažiau nei pusę) supilame į formą, dedam ant jos įdarą, užpilame likusia tešla.
Kepame 200? orkaitėje 45-50 minučių.
?ešla:
2 variantas
250 g majonezo (neriebaus)
250 g grietinės
2 kiaušiniai
1 šaukštelis nugesintos sodos
8 šaukštai miltų

3 variantas
200 g majonezo
200g grietinės
3 kiaušiniai
nugesintos sodos
5 šaukštai miltų
Įdarai:
1. Apkeptą maltą mėsą sumaišyti su ryžiais ir įdėti truputį česnako;
2. Kopūstai su grybais;
3. Grybai su vištiena;
4. Truputį patroškinti kopūstai, vogūnai ir morkos, daug žalumynų, lašelis acto, česnakas ir krakmolas + kiaušinis.
5. Virta vištiena, supjaustyta smulkiai si šviežiais krapais;
6. Žuvus+svogūnai+ryžiai;
7. Kopūstai +mėsa+svogūnai;
8. Apkeptos daržovės.
Kad įdaras nesubyrėtų, į jį įmušame kiaušinį.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai