Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kiaušinių
300 g miltų
100 g cukraus
1 v. š. citrinos sulčių
1a. š. kėlimo miltelių
50 g sviesto
100 g šokolado
200  cukraus miltelių, šokoladinio skonio
100 ml granatų sirupo
Kremui:
150 g cukraus 
200 ml  pieno 
2 v. š.  miltų 
2 kiaušinių trynių
250 ml vyšnių uogienės


Gaminimas:
Kiaušinius išsukti su cukrumi ir citrinos sultimis iki purumo. Ištirpinti sviestą ir įdėti į kiaušinių masę. Išmaišyti. Įdėti persijotus miltus, juose įmaišyti kėlimo miltelius.
Kepimo indą patepti sviestu. Įpilti pyrago masę ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 35 – 40 min. 200 °C temperatūroje. Mediniu smeigtuku patikrinti ar iškepė – jei nėra prilipusios tešlos prie smeigtuko, vadinasi pyragas iškepė.
Kremas. Užvirinti pieną su cukrumi. Kitam inde ištirpinti sviestą ir įdėti miltus ir maišant kepinti kol pradeda gelsti.
Užvirusį pieną su cukrumi įpilti į pakaitintą sviestą su miltais. Ir intensyviai maišyti, kad nesukristų ir masė būtų vientisa.
Kai atvės įdėti kiaušinių trynius vieną po kito, gerai maišyti iki purumo.
Pravėsusį biskvitą perpjauti pusiau. Apatinį pyrago sluoksnį suvilgyti granatų sirupu (pati dariau, nežinau ar yra pirkti). Ant viršaus uždėti vyšnių uogienę, o ant uogienės dėti paruoštą kremą ir uždėti viršutinį pyrago sluoksnį.
Pagaminti šokoladinį glajų iš šokoladinio skonio cukraus miltelių (pirkta) pagal nuorodą ant pakelio. Užplilti šokoladinį glajų ant pyrago. Taip pat užepti ir pyrago šonus.
Pyrago viršų apiberti tarkuotu šokoladu (chogetten trijų sluoksnių).
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai