Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčių g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Parko g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Pašilių g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Saulės g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Sodų g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 porcijų šviežios lašišos filė 1 žiupsnelio citrinpipirių 4 v. šaukštų sojos padažo 2 v. šaukštų medaus arba rudojo cukraus 1 v. šaukšto citrinos sulčių 3 v. šaukštų alyvų aliejaus 1
žiupsnelio sezamo seklų
Gaminimas: Lašišą nuplaukite, nusausinkite ir apibarstykite iš abiejų pusių citrinpipiriais. Palikite 10 minučių, o per tą laiką pasigaminkite glazūrą. Indelyje (o geriausiai tai supilti viską į stiklainėlį, užsukti, paplakti ir padažas paruoštas, taip
dažnai darau įv. dressingus) sumaišykite soją, medų, citrinos sultis bei aliejų. Jei mėgstate galite įtakruoti šiek tiek šviežio imbiero. Paruošta glazūra aptepkite lašišą (abi puses), palaukite keletą minučių ir dėkite į įkaitintą grill’io keptuvę arba orkaitę. Kepant karts nuo karto
apliekite likusia glazūra. Iš vienos pusės kepkite apie 5 minutes, iš kito užteks ir 3 min.
|
|
|
|
|