Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kuriai priklauso Ibizos sala,
Salis, kuriai priklauso Kuko salos,
Salis, kuriai priklauso Velyku sala,
Salis, kurioje "gime" opera,
Salis, kurioje "gime" prieskoninis augalas - vanile,
Žalgirio g., Kvietinių k., Klaipėdos r. sav.,
Grumblių g., Lankupių k., Klaipėdos r. sav.,
Beržyno g., Lapių k., Klaipėdos r. sav.,
Butkų Juzės g., Lapių k., Klaipėdos r. sav.,
Ežerėlio g., Lapių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos kumpio 3 skiltelės česnako 2 v. š. sviesto 7 v. š. taukų petražolių druskos 0,5 l duonos giros 1 svogūnas 2 paprikos 1 lauro lapelis 3-4
žirneliai pipirų
Gaminimas: Mėsą supjaustykite 2 cm storio riekėmis, sudėkite į indą, užpilkite gira, sudėkite žiedeliais pjaustytą svogūną, paprikas, lauro lapelį, pipirus ir 24-28 valandas palaikykite šaltoje patalpoje. Tada mėsą nusausinkite ir kepkite ant įkaitintų
grotelių, nuolat patepdami taukais ir apversdami. Iškepusią mėsą paliekite tirpintu sviestu ir pabarstykite druska bei smulkintomis petražolėmis.
|
|
|
|
|