Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g garstyčių miltelių
2 v. š. nerafinuoto augalinio aliejaus
2 v. š. 9 % acto
0,5 a. š. druskos
2 v. š. cukraus
0,75 stiklinės karšto vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
 


Gaminimas:
Karštą vandenį išmaišyti sultinį, su garstyčių milteliais, kol gausis vientisa masė.
Masę dar užpilti keliais šaukštais karšto vandens ir palikti per naktį kambario temperatūroje.
Kitą dieną garstyčių ir vandens masę nusausinti (nupilti vandens perteklių) ir sumaišyti su aliejumi, actu, druska bei cukrumi.
Gautą padažą laikyti šaldytuve.
Šiuo padažu gardinkite mėsos patiekalus.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai