Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 ančių krūtinėlės (po 350 g)
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio baltųjų pipirų
1/4 l raudonojo vyno
1 šaukštelis kepsnių padažo miltelių
1 šaukštas konservuotų žaliųjų pipirų
400 g žaliųjų žirnelių
300 g ropinių kopūstų kubelių
40 g sviesto
8 šaukštai kapotų petražolių


Gaminimas:
Ant vidutinės ugnies įkaitinti keptuvę, dėti krūtinėes su odele ir apkepti iš abiejų pusių. Apibarstyti druska ir pipirais.
Mėsą sudėti į kepimo skardą (odele žemyn), pašauti ant apatinio įkaitintos orkaitės įtvaro ir kepti. Sumaišyti kepimo metu išsiskyrusias sultis, raudonąjį vyną, kepsnių padažo miltelius, žaliuosius pipirus ir išvirti padažą.
Į puodą įpilti vandens (kad puodo dugnas būtų apsemtas), užvirinti daržoves su sviestu, paskui 10 minučių patroškinti uždengtame puode. Išmaišyti, apibarstyti petražolėmis ir pasūdyti.
Krūtinėles supjaustyti skersai skaidulų griežinėliais. Tiekti pašildytose lėkštėse su padažu ir troškintomis daržovėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai