Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 l burokėlių (marinuotų)
1 galvutė svogūno
1 galvutė česnako
300 g rūkyto kumpio
šaldytų grybų saujelė
1 didelė morka
 prieskoniai: druska, pipirai, citrinos rūgštelė, jei to reikia.
6 bulvės
grietinė pasiskaninimui
0,5 puodo vandens (atitinkamai koks jūsų puodas)


Gaminimas:
Užsikaičiame vandenį, kai jis užverda sudedame marinuotus burokėlius. Tada susitarkuojame morką, ją pasikepiname, susismulkiname svogūną ir česnaką juos taip pat pakepiname. Suberiame į puodą. Nusiskutame bulves jas supjaustome kubeliais ir suberiame taip pat į puodą. Tuomet susipjaustome kubeliais kumpį, jį truputį pačirškiname keptuvėje, kol išsileidžia riebaliukas, atda supilame viską į puodą, jei reikia pridedame prieskonių, sudedame likusius ingridientus ir paverdame kokia 25 minutes.
Pagardiname grietine ir viskas. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai