Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalos Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 10-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 11-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 12-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 13-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Karpis žuvies prieskoniai druska pipirai 1 kiaušinis saujelė manų kruopų 1 svogūnas 1 morka 2 skiltelės česnako dantų krapštukai aliejus, vandens
(įpilti į skardą)
Gaminimas: 1. Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai. 2. Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su mėsmale. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su
morka ir česnaku, prieskoniais žuviai. 3. Paruoštą masę sudėti atgal į odą 4. Odą surinkti dantų krapštukais. 5. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40 min. Prieš tai įpylus aliejaus ir vandens.
|
|
|
|
|