Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mat. dvieju susijusiu atsitiktiniu dydziu tarpusavio skaitine charakteristika,
Labai tankus vilnonis ar pusvilnonis (kartais medvilninis) diagonalinio pynimo audinys,
Medzio raiziniu technika: piesiniui, spalvai, tonams ir pustoniams raizomos atskiros plokstes, is kuriu daromas 1 atspaudas,
Frygu vaisingumo, derlingumo deive, didzioji (dievu) motina. Acio mylimoji,
Atsigrezimas veidu i Mekos puse, privalomas musulmonams maldos metu,
Šilo g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Topolių g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Užtvankos g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Žemdirbių g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Atgimimo g., Geležių mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 220 g neriebios kiaulienos išpjovos 3 šaukštai sojų padažo šaukštas šviežiai spaustų laimų sulčių šaukštelis tarkuotų imbierų, šaukštelis cukraus skiltelė česnako 2 šaukšteliai
aliejaus nedidelis svogūnas pusė šaukštelio raudonųjų paprikų miltelių 60 g žemės riešutų sviesto 9 šaukštas melasos
Gaminimas: Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Kiaulieną supjaustome 5 mm storio griežinėliais, paskui - plonomis
juostelėmis. Dubenyje sumaišome 2 šaukštus sojų padažo, laimų sultis, imbierus, cukrų ir česnaką. Sudedame kiaulieną į marinatą ir sumaišome. Dubenį pridengiame dangčiu ir 3-4 valandas laikome šaltai. Gaminame padažą. Puode įkaitintame aliejuje 5 minutes maišydami kepiname svogūnus. Įberiame
raudonųjų paprikų miltelių ir kepiname 30 sekundžių. Mišinį supilame į plaktuvą, sudedame žemės riešutų sviestą, įpilame melasą, likusį sojų padažą ir 4 šaukštus vandens. Išmaišome. Kiaulieną susmeigiame ant iešmelių. Kepame šašlykus įkaitintame grilyje po 3-4 minutes iš abiejų
pusių. Tiekiame karštus su padažu. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|