Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinama auksciausia Italijos futbolo lyga,
Dydis, apibudinantis orbitos elipsiskuma, lygus atstumo tarp elipses centro ir jos zidinio santykiui su didziuoju elipses pusasiu,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: trium fx, trium cosmo, trium aria, trium geo,
Geriausias visu laiku Graikijos krepsininkas, gimes JAV,
Planetos, jos palydovo ar zvaigzdes isorinis dujinis apvalkalas,
Žvejų g., Svėdasų mstl., Anykščių r. sav.,
Jaunimo g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Klaibūnų g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Laukagalių g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Liepų g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg vištienos petukų Druskos ir pipirų (pagal skonį) Marinatui: 3 kivių, didelių 2 svogūnų, didelių
Gaminimas: Sparnelių petukus gerai nuplaukite,
pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Kivius ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šia mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite. Padėkite šaltai 4 - 6 val. ( bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje. Skanaus.
|
|
|
|
|