Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
L. Zamenhofo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Labūnavos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Laimės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Laimos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Laiptų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg. miltų,, Ekstra'' 3 kiaušinių 250 gr. pieno 4 šaukštų cukraus 3 šaukštų aliejaus 50 gr. mielių 300 gr. mėgstamų džiovintų vaisių; razinų, slyvų, persikų, kriaušių,
obuolių 200gr. lazdyno riešutų citrinos cukraus pudros ,,Kotanyi'' imbiero
Gaminimas: 2 kiaušinius išplakti su 2 šaukštais cukraus bei 3 šaukštais aliejaus. Pašildytame piene ištirpinti mieles ir supiti į kiaušinių bei cukraus plakinį Išmaišyti ir toliau maišant
suberti 0,5 kg. miltų. Išmaišius masę padėti šiltai, kad kiltų. Tuo metu nuplauti virintu vandeniu džiovintus vaisius (jei reikia). Juos kartu su riešutais sumalti mėsmalė. Šiek tiek vaisių ir riešutų reikėtų pasilikti kepinio puošimui. 2 šaukštus citrinos sulčių sumaišyti su 2 šaukštais
cukraus bei sumaišyti su malta mase, taip pat į ją pagal skonį įberti "Kotanyi" imbiero. Išmaišyti. Skardą ištept aliejumi. Iš tešlos pasigaminti 4 skirtingo dydžio stačiakampius paplotėlius, juos užtepti daru, viršutinius kampelius užlankstyti. Turi gautis trikampis. Skardos apačioje
dedame didžiausią, į viršų mažejančia tvarka kitus. Aptepti kiaušinio baltymu. Kepti 180l. temp. 25 min. Iškepusią eglutę papuošti džiovintais vaisiais, riešutais. Jei namuose šventė, galima uždegti žvakutes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 300 g cukraus 300 g sviesto 10 kiaušinių vanilinio cukraus 200 g tirštos uogienes Papuošimas: 200 g cukraus 200 g pieno vanilinio
cukraus
Gaminimas: Sviestas išsukamas, mušamas po viena kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus, po šaukštą miltų ir sukama, kol sudedami visi šie produktai. Baigiant sukti, suberiamas vanilinis cukrus. Tešla suminkoma ir paliekama šaltai, kol sustings. Iš jos daromi 7-8 įvairaus
dydžio papločiai, kurių kraštai išpjaustomi rantyta forma (imituojant eglės šaką), dedama į skarda ir kepama kol pagels. Tada dedam vienas ant kito mažėjimo tvarka,ir pertepam uogienę. Viršų apliejam glajumi su šokoladu ir kokoso drožlėmis.
|
|
|
|
|