Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
XIX a. kurcias vokieciu kompozitorius ir pianistas,
XIX a. lenku kompozitorius ir pianistas,
XIX a. pradzios anglu poetas, vienas zymiausiu "pasaulio sielvarto" poezijos atstovu,
XIX a. rusu kompozitorius, operu "Borisas Godunovas", "Chrovanscina" autorius,
XIX a. vokieciu filosofas, parases veikalus: "Pasaulis kaip valia ir vaizdinys", "Valios laisve", "Morales pagrindas" ir kt,
Gedimino pr., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gedvydžių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gegliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karaimų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuviai: 3 karališkos dorados (žuvys), 3 kg stambios druskos. Garnyrui: 300-400 g vyšninių pomidorų, 2 mėlynieji svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, druska, juodieji
pipirai.
Gaminimas: Išvalykite žuvų vidurius, nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių temperatūros. Kepimo formą išklokite folija, tada supilkite dalį druskos į apačią ir sudėkite žuvis. Likusią druską užpilkite ant viršaus taip, kad
pilnai uždengtų žuvis. Kepkite orkaitėje 30-35 min. Doradoms iškepus išimkite jas iš orkaitės, mėsos plaktuku padaužykite susidariusią druskos plutą, atsargiai išimkite žuvis, nuvalykite druską ir atsargiai išdarinėkite. Garnyrui per pusę perpjaukite vyšninius pomidorus, griežinėliais
supjaustykite svogūnus, viską sumaišykite ir pagardinkite druska bei pipirais. Salotas užpilkite alyvuogių aliejumi ir patiekite su žuvimi. Žuvies patiekalas paruoštas! Skanaus!
|
|
|
|
|