Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stoties g., Turmanto mstl., Zarasų r. sav.,
Tilžės g., Turmanto mstl., Zarasų r. sav.,
Zarasų g., Turmanto mstl., Zarasų r. sav.,
Žalioji g., Turmanto mstl., Zarasų r. sav.,
Berželių g., Užtiltės k., Zarasų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g balandų kruopų 250 fetos sūrio 25 vynuogių lapų Petražolių Juodųjų pipirų Raudonųjų pipirų 1 l sultinio, daržovių Padažui: 100 ml kefyro 50 ml grietinė 2
skiltelių česnako Petražolių Druskos Juodųjų pipirų
Gaminimas: Vynuogių lapus pamirkyti verdančiame vandenyje 10 minučių.
Kruopas išplauti šaltame vandenyje ir sumaišyti su sūriu, prieskoniais ir petražolėmis.
Nedidelį kiekį masės
dėti ant vynuogių lapo. Užlenkti apatinę lapo dalį, tuomet šonus ir vynioti iki, kol baigsis lapas.
Suktinukus sudėti į puodą vienas šalia kito. Užpilti sultiniu ir virti apie 40 minučių.
Padažui . Kefyrą sumaišyti su grietine, smulkintais česnakais, petražolėmis ir prieskoniais.
|
|
|
|
|