Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Įdarui:

Kumpis, 350 gramų
Paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Pipirai
Svogūnai, 3 vienetai

Tešlai:

Margarinas, 150 gramų
Miltai, 4 stiklinės
Druska, 0,5 arbatinio šaukštelio
Vanduo, 1 litras

Užpilui:

Kiaušiniai, 3 vienetai
Grietinėlė, 200 mililitrų
Druska

Kepimui:

Aliejus

Pabarstymui:

Žalumynai , 1 sauja
Sūris, 150 gramų



Gaminimo instrukcija:

Iš tešlai skirtų produktų išminkykite tešlą ir trumpam padėkite šaltai. Tada tešlą išklokite kepimo formą, pateptą riebalais ir keliose vietose (šakute) subadykite. Pašaukite į įkaitintą orkaitę iki maksimalios temp. 10 min.
Kol kepa tartas, karštame aliejuje apkepkite susmulkintus svogūnus. Tada sumaišykite juos su kumpiu, druska, prieskoniais ir ištraukus tartą iš orkaitės, sukrėskite į ją šią masę ir užpilkite kiaušinių ir grietinėlės plakinį. Sumažinkite temperatūrą iki 180°C ir kepkite toliau dar kelias minutes.
Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu ir smulkintais žalumynais ir kepkite, kol sūris gražiai apskrus.

Skanaus.


Porcijų skaičius: 10
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai