Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4-5 dešrelės
1 stiklinė raudono vyno
50 g maltų džiūvėsėlių
čiobrelio
mairūno (Kvapusis mairūnas)
1 lauro lapas (Lauro lapas)
aliejaus kepimui
druskos
pipirų


Gaminimas:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai